English
Начало Етапи на конкурса Компании Регистрация за студенти Партньори Контакти Проектът досега

Партньор на проекта:
Новите решения се раждат чрез активно включване на разнообразни гледни точки. Устойчивите проекти се случват чрез истински ангажирани екипи.
Екипът на Open Space Collective работи с партньорите и съмишлениците си за:
●    Активно ангажиране на служители и партньори;
●    Изграждане на споделена визия за развитие;
●    Стратегическо структуриране на работата;
●    По-ефективни работни срещи, по-ангажиращи семинари и конференции;
●    Активно включване на заинтересовани страни в процеси и проекти;
●    Предприемаческо мислене и нагласи в екипите.

В Open Space Collective партнираме с общности, бизнеси и организации, които допринасят за по-доброто качество на живот, търсят и прилагат нови модели на работа и сътрудничество и предлагаме: КОНСУЛТИРАНЕ, ДИЗАЙН И ВОДЕНЕ (HOSTING) НА СРЕЩИ, ПРОЦЕСИ И СЪБИТИЯ, ОБУЧЕНИЯ

Мисията на Open Space Collective е да подкрепя общности, бизнеси и организации, които допринасят за по-доброто качество на живот, да бъдат по-устойчиви и иновативни чрез участие.
В работата си прилагаме активно методите на участието (Art of Hosting) като консултанти, обучители и дизайнери и водещи на срещи, процеси и събития.


Партньор на проекта:БТК е първият телеком в България. Започва своята история в далечната 1879 г. с предлагането на телеграфни услуги. Днес – 136 години по-късно, VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова HD телевизия от най-ново поколение, както и индивидуални предложения за нуждите на корпоративните ни клиенти.

VIVACOM притежава най-добре развитата мрежа в България и е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни услуги. Компанията е единственият телекомуникационен оператор в страната, който предоставя конвергирани решения през наземна, медна и сателитна инфраструктура, мобилна мрежа и публичен интернет. Поддържаме единствения в България, съобразен с международните изисквания, център за управление на мрежата и най-големия център за съхранение и резервиране на данни в реално време.


Партньор на проекта:ДУНАПАК-РОДИНА АД е водещ производител на вълнообразен картон и опаковки.
Ние предлагаме качествени и иновативни решения. В производството си използваме последно поколение технологии и влагаме изцяло рециклируеми и биоразградими материали.
Наши клиенти са водещи български и международни производители, експортно-ориентираните компании и браншовите лидери в България и на Балканите.
Запознайте се с нашите продукти и открийте Вашата опаковка при нас!Инициативата "HR в действие 3" се подкрепя от:

                
©2021 bapm.bg. Всички права запазени.